LŠS bendradarbiavimo sutartys
Metų sandūroje paprastai apžvelgiami ir įvertinami nuveikti darbai. Pristatome bendradarbiavimo sutartis, kurias yra pasirašiusi Lietuvos šaulių sąjunga, bei kartu nuveiktus darbus.

Lietuvos šaulių sąjungos ir policijos komisariatų bendradarbiavimas 2002 m. I pusmetį
Pateikiama Lietuvos viešosios policijos biuro Prevencijos tarnybos informacija apie LŠS ir Policijos departamento prie VRM bendradarbiavimo sutarties vykdymą 2002 m. I pusmetį.

Lietuva, Latvija, Estija – bendradarbiavimas tęsiasi
2002 m. gruodžio 5-6 dienomis Estijoje vyko Lietuvos, Latvijos ir Estijos giminingų organizacijų (Lietuvos šaulių sąjungos, Latvijos Zemessardze Jaunsardze, Estijos Noored Kotkad ir Estijos Kodututred) vadų susitikimas, pasirašytas tolesnio bendradarbiavimo protokolas.

Lietuvos sporto retrospektyva
2002 m. lapkričio mėnesį Kauno Vytauto Didžiojo karo muziejuje atidaryta paroda "Sportas Lietuvos kariuomenėje ir Šaulių sąjungoje". Pristatoma paroda, eksponatai ir jų istorijos.

"Medis yra ne tik kertamas"
Pokalbis su generaliniu miškų urėdu Benjaminu Sakalausku apie Lietuvos šaulių sąjungos ir Generalinės miškų urėdijos bendradarbiavimą, miškus, žmogaus pareigą jiems.

Šaulių vaidmuo Klaipėdos krašto lietuvių sukilime
Po Pirmojo pasaulinio karo Klaipėdos kraštas buvo vienas svarbiausių Baltijos regione. Sukilime dėl Klaipėdos krašto 1923 m. svarbų vaidmenį atliko Šaulių sąjungos nariai.

Baigtos derybos su ES

Nuo Naujųjų metų – nauji asmens dokumentai

Deklaruosime gyvenamąją vietą

Šiandien – kariūnas, rytoj – karininkas
Pristatoma priėmimo į Lietuvos karo akademiją tvarka, Atrankos centro darbas, atrankos metodika, kandidatų vertinimo sistema, analizuojami 2002 m. atrankos rezultatai.

Mažosios NATO valstybės
Ką mažosios NATO narės – Belgija, Čekija, Danija, Islandija, Liuksemburgas, Nyderlandai, Vengrija – gali pasiūlyti Aljansui? Koks bus Lietuvos indėlis kuriant ir palaikant tarptautinę taiką bei saugumą?

Vaikai apie kariuomenę
2002 m. spalio mėnesį vyko Kauno rajono Garliavos ir Babtų vidurinių mokyklų moksleivių piešinių ir rašinių konkursas "Lietuvos kariuomenė vakar ir šiandien". Spausdinami geriausi rašiniai, vaikų laiškų Kariui ištraukos.

Atsargiai – gripas!
Atšalus orams, žmonės pradeda sirgti gripu. Dažnai į šią ligą nekreipiama jokio dėmesio, tačiau tai – rimta, ūmiai prasidedanti ir galinti sukelti net mirtinų komplikacijų liga. Straipsnyje supažindinama, kas sukelia gripą, kokia gripo profilaktika, kaip griečiau pasveikti.

Šv. Sebastijonas – karių ir šaulių globėjas

0
    0
    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę